GLUTENVRIJE DINERKAART
Vanaf 17.00 uur bent u welkom om bij ons te komen dineren.
-
Soepen en brood
-
Tomatensoep
5,50met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
5,20 -
Plankje met glutenvrij brood
5,00met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Anti pasti
9,80Glutenvrije broodjes met dips, glutenvrije kroketten, knoflookolijven, boerenkaas, chorizo en Parmaham (2p.) -
Klein kopje soep bij voorgerecht
2,00 -
Portie Knoflookolijven
3,30 -
Duck trio
5,00Met boerenkaas, brood met kruidenboter en mostersoep (1 persoon) -
Nacho's uit de oven
5,80met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
6,50met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
8,50met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met glutenvrij brood en roomboter.-
Salade Vegan
8,50met quinoa, edamame sojabonen, komkommer wortel, limoen- soja- sesamdressing en pistache nootjes -
Salade Gegrilde Kip
8,50met ei, Grana Padano en knoflook-citroensaus -
Salade Geitenkaas
8,50met komkommer, cherry tomaat, macademianoten en basilicum- honing dressing
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Remia glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Kipfilet
16,50met Parmaham, Cherrytomaatjes, mozzarellabolletjes en basilicumolie -
Varkenshaas
16,80met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
17,50met kruidenboter -
Kogelbiefstuk
17,50met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Mixed grill
18,50bestaande uit biefstuk, varkenshaas en kipfilet met spicy mayonaise en knoflooksaus
-
-
Homemade burger
Onze burgers worden op een broodje geserveerd met sla, ui, tomaten, augurk, knapperig spek, mosterd en belegen boerenkaas uit Groningen.-
Home-made Kipburger
15,80gemaakt van ontbijtspek en kruiden
-
-
Hoofdgerechten Vis
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Helmann’s glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Zalmfilet
16,50met rode pestomayonaise -
Visgerecht
12,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Helmann’s glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Huisgemaakte Vegan Bonenburger
15,50op een broodje met sla, tomaat, augurk en currysaus -
Vegan Groentecurry
15,50met o.a. broccoli, bloemkool, spinazie, boontjes, linzen, kokosmelk, cashewnoten, rijst en salade -
Kaasfondue
15,80met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood
-
-
Nagerechten
-
Huisgemaakte Carrot Cake
4,50met roomkaasglazuur -
Framboos Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,20twee bolletjes vanille-ijs overgoten met warme chocoladesaus en slagroom -
Bolletje ijs
2,60Keuze uit aardbeiensorbetijs, bananen roomijs en vanille roomijs. Verkrijgbaar met verse slagroom: + 0,60. Per bolletje: -
Sorbet
6,20met bananenroomijs, vanilleroomijs, aardbeiensaus, vers fruit en slagroom -
Sinaasappel crème brûlée
6,80 -
Proeverij
7,70van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-