GLUTENVRIJE DINERKAART
Vanaf 17.00 uur bent u welkom om bij ons te komen dineren.
-
Soepen en brood
-
Tomatensoep
5,80met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
5,50 -
Plankje met glutenvrij brood
5,50met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Duck Trio
5,20glutenvrij broodje met kruidenboter, tomatensoepje en Groninger boerenkaas -
Anti pasti
10,20Glutenvrije broodjes met dips, glutenvrije kroketten, knoflookolijven, brie, chorizo en carpaccio (2p.) -
Klein kopje soep bij voorgerecht
2,00 -
Portie Knoflookolijven
3,20 -
Nacho's uit de oven
6,00met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
6,80met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
8,80met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met glutenvrij brood en roomboter.-
Salade Caprese
8,80met pesto, tomaat, mozzarella en balsamico -
Salade Vegan
8,80met quinoa, edamame sojabonen, komkommer wortel, limoen- soja- sesamdressing en pistache nootjes -
Salade Gegrilde Kip
8,80met ei, appel, komkommer en kerriemayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Remia glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Varkensschnitzel
16,80(ongepaneerd) met een garnituur van gebakken spek, ui, paprika, champignons, knoflook en kruiden -
Varkenshaas
17,50met brie, vijgencompote en balsamicostroop -
Kipschnitzel
16,80(gepaneerd en huisgemaakt) met Stroganoffsaus -
Varkenshaas
17,50met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
18,50met kruidenboter -
Kogelbiefstuk
18,50met Stroganoffsaus -
Mixed grill
18,50van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met een roomsaus van champignon en oesterzwammen
-
-
Homemade burger
Onze burgers worden op een broodje geserveerd met sla, ui, tomaten, augurk, knapperig spek, mosterd en belegen boerenkaas uit Groningen.-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Broodje kipburger
16,50gemaakt van kipfilet, ontbijtspek en kruiden met sla, tomaat en kerriemayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vis
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Helmann’s glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Zalmfilet
17,50met oestersaus, sesam en limoen-soja-sesamdressing -
Visgerecht
13,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met glutenvrije frieten (tenzij anders wordt vermeld), Helmann’s glutenvrije mayonaise, salade en groenten (indien mogelijk).-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Vegan Groentecurry
16,50met o.a. broccoli, bloemkool, spinazie, boontjes, linzen, kokosmelk, cashewnoten en rijst -
Kaasfondue
16,50met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood
-
-
Nagerechten
-
Huisgemaakte Cheesecake
4,50met mango-passievrucht coulis -
Citroen Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,20twee bolletjes vanille-ijs overgoten met warme chocoladesaus en slagroom -
Bolletje ijs
2,60Keuze uit aardbeiensorbetijs, chocoladeroomijs en vanilleroomijs. Verkrijgbaar met verse slagroom: + 0,60. -
Sinaasappel crème catalana
6,80 -
Proeverij
7,70van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-