DINERKAART
Vanaf 17.00 uur ben je welkom om bij ons te komen dineren.
Wil je informatie over allergenen? Vraag de bediening naar onze allergenenkaart.
-
Soepen en brood
-
Groninger mosterdsoep
5,80met spekjes en lente-ui -
Tomatensoep
5,80met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
5,50 -
Plankje met gemengd brood
5,50met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Klein kopje soep bij voorgerecht
2,00 -
Portie Knoflookolijven
3,20 -
Duck trio
5,20broodje met kruidenboter, mosterdsoepje en Groninger boerenkaas -
Geitenkaaskroketjes
7,00met huisgemaakte mangochutney -
Nacho's uit de oven
6,00met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
6,80met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
8,80met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise -
Anti pasti
10,20Broodjes met dips, geitenkaaskroketjes, knoflookolijven, brie, chorizo en carpaccio (2p.)
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met gemengd brood en roomboter.-
Salade Caprese
8,80met pesto, tomaat, mozzarella en balsamico -
Salade Vegan
8,80met quinoa, edamame sojabonen, komkommer wortel, limoen- soja- sesamdressing en pistache nootjes -
Salade Gegrilde Kip
8,80met ei, appel, komkommer en kerriemayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met friet (tenzij anders vermeld), fritessaus, salade en groente. De salade en groenten zijn standaard porties, wil je graag nog een portie? Aarzel niet en vraag de bediening. Hier wordt niets extra’s voor gerekend. Enkel extra friet is verkrijgbaar vanaf € 1,00. Omdat wij het zonde vinden dat er eten wordt weggegooid, kunt u nu ook bij verschillende gerechten kiezen voor een kleinere portie.-
Varkensschnitzel
16,80(ongepaneerd) met een garnituur van gebakken spek, ui, paprika, champignons, knoflook en kruiden -
Varkenshaas
17,50met brie, vijgencompote en balsamicostroop -
Kipschnitzel
16,80(gepaneerd en huisgemaakt) met Stroganoffsaus -
Kipspies
16,80met satésaus, uitjes en kroepoek -
Varkenshaas
17,50met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
18,50met kruidenboter -
Varkenshaasspies
17,50met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes -
Duckstoofpotje
17,50met malse stukjes rundvlees, gestoofd in o.a. ketjap, ui, citroen en bruine suiker (keuze uit friet of rijst) -
Kogelbiefstuk
18,50met Stroganoffsaus -
Mixed grill
18,50van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met een roomsaus van champignon en oesterzwammen -
Biergerecht
13,50Wekelijks wisselend, vanaf:
-
-
Home made burgers
Onze burgers worden geserveerd op een broodje met sla, ui, tomaat, augurk, knapperig spek, Groninger mosterd, tomatenketchup en belegen boerenkaas uit Groningen.-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Broodje kipburger
16,50gemaakt van kipfilet, ontbijtspek en kruiden met sla, tomaat en kerriemayonaise -
Broodje bierburger
16,50gemaakt van rundvlees, ontbijtspek, kruiden en Affligem Dubbel met cheddar, sla en salsa
-
-
Hoofdgerechten Vis
-
Zalmfilet
17,50met oestersaus, sesam en limoen-soja-sesamdressing -
Visgerecht
13,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Vegan Groentecurry
16,50met o.a. broccoli, bloemkool, spinazie, boontjes, linzen, kokosmelk, cashewnoten en rijst -
Kaasfondue
16,50met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood -
Vegetarisch/Veganistisch gerecht
13,50wekelijks wisselend, vanaf:
-
-
Nagerechten
-
Huisgemaakte Cheesecake
4,50met mango-passievrucht coulis -
Citroen Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,20twee bolletjes vanille-ijs overgoten met warme chocoladesaus en slagroom -
Sinaasappel crème catalana
6,80 -
Proeverij
7,70van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-