DINERKAART
Vanaf 17.00 uur ben je welkom om bij ons te komen dineren.
Wil je informatie over allergenen? Vraag de bediening naar onze allergenenkaart.
-
Soepen en brood
-
Groninger mosterdsoep
6,00met spekjes en lente-ui -
Tomatensoep
6,00met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
5,60 -
Plankje rustiek brood
5,80met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Klein kopje soep
2,00keuze uit mosterdsoep, tomatensoep of soep van de dag -
Portie Knoflookolijven
3,20 -
Duck trio
5,20broodje met kruidenboter, klein kopje mosterdsoepje en Groninger boerenkaas -
Geitenkaaskroketjes
7,20met huisgemaakte mangochutney -
Nacho's uit de oven
6,20met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
6,90met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
8,90met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise -
Anti pasti
10,80Broodjes met dips, geitenkaaskroketjes, knoflookolijven, brie, chorizo en carpaccio (2p.)
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met gemengd brood en roomboter.-
Salade Gerookte Zalm
9,80met ei, komkommer, ui en kruidenmayo -
Salade Vegan
8,80met spinazie, aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico -
Salade Gegrilde Kip
8,80met ei, appel, komkommer en kerriemayonaise -
Salade Geitenkaas
9,80met spinazie , aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Geserveerd met friet (tenzij anders vermeld), fritessaus, salade en groente. De salade en groenten zijn standaard porties, wil je graag nog een portie? Aarzel niet en vraag de bediening.-
Varkenshaas
17,50met brie en mangochutney -
Kipschnitzel
16,80(gepaneerd en huisgemaakt) met Stroganoffsaus -
Kipspies
16,80met satésaus, uitjes en kroepoek -
Varkenshaas
17,50met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
18,80met kruidenboter -
Varkenshaasspies
17,50met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes -
Duckstoofpotje
17,50met malse stukjes rundvlees, gestoofd in o.a. ketjap, ui, citroen en bruine suiker (keuze uit friet of rijst) -
Kogelbiefstuk
18,80met Stroganoffsaus -
Mixed grill
18,80van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met een roomsaus van champignon en oesterzwammen -
Biergerecht
13,50Wekelijks wisselend, vanaf:
-
-
Homemade burgers
-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Broodje kipburger
16,50gemaakt van kipfilet, ontbijtspek en kruiden met sla, tomaat en kerriemayonaise -
Broodje bierburger
16,50gemaakt van rundvlees, ontbijtspek, kruiden en Affligem Dubbel met cheddar, sla en truffelmayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vis
-
Zalmfilet
17,50met oestersaus en sesam -
Visgerecht
13,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
-
Broodje veganburger
16,50gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Indiase curry madras
16,50met o.a. spinazie, paprika, courgette, wortel, knoflook, ui, zoete aardappel, tomaat, linzen, kokosmelk, geschaafde amandelen, rijst en salade -
Kaasfondue
16,50met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood -
Vegetarisch/Veganistisch gerecht
13,50wekelijks wisselend, vanaf:
-
-
Nagerechten
-
Sorbet
6,80met vers fruit, vanilleroomijs, bananenroomijs, aardbeiensaus en slagroom -
Huisgemaakte Cheesecake
4,50met mango-passievrucht coulis -
Citroen Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,50twee bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom -
Sinaasappel crème catalana
6,90 -
Proeverij
7,80van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-