GLUTENVRIJE DINERKAART
Vanaf 17.00 uur bent u welkom om bij ons te komen dineren.
-
Soepen en brood
-
Tomatensoep
6,40met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
6,00 -
Plankje met glutenvrij brood
6,00met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Klein kopje soep
2,00keuze uit tomatensoep of soep van de dag -
Duck Trio
5,50glutenvrij broodje met kruidenboter, klein kopje tomatensoepje en Groninger boerenkaas -
Anti pasti
11,80Glutenvrije broodjes met dips, glutenvrije kroketten, knoflookolijven, brie, chorizo en carpaccio (2p.) -
Portie Knoflookolijven
3,80 -
Nacho's uit de oven
6,80met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
7,50met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
9,30met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met glutenvrij brood en roomboter.-
Salade Vegan
8,90met spinazie, aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico -
Salade Gegrilde Kip
8,90met taugé, komkommer en Oosterse dressing -
Salade Geitenkaas
8,90met spinazie , aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites (tenzij anders vermeld), fritessaus, salade en groenten.-
Varkenshaas
17,80met brie en mangochutney -
Kipschnitzel
17,00(gepaneerd en huisgemaakt) met peperroomsaus -
Varkenshaas
17,80met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
19,20met kruidenboter -
Kogelbiefstuk
19,20met peperroomsaus -
Mixed grill
18,80van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met een roomsaus van champignon en oesterzwammen
-
-
Homemade burger
-
Broodje veganburger
16,80gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Broodje kipburger
16,80gemaakt van kipfilet, ontbijtspek en kruiden met sla, tomaat en kerriemayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vis
-
Zalmfilet
17,80met basilicum- mosterdmayo -
Visgerecht
14,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
-
Groenten tajine
16,80met o.a. gember, knoflook, ui, wortel, rettich, aardappel, tomaat, kikkererwten met granaatappelpitjes en amandelen, geserveerd met rijst en salade -
Kaasfondue
16,80met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood
-
-
Nagerechten
-
Coupe aardbei
7,20twee bolletjes vanilleroomijs met verse aardbeien, aardbeien coulis en slagroom -
Huisgemaakte Cheesecake
4,50met mango-passievrucht coulis -
Citroen Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,80twee bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom -
Bolletje ijs
2,60Keuze uit aardbeiensorbetijs, bananenroomijs en vanilleroomijs. -
Aardbeien parfait met slagroom
7,50 -
Proeverij
7,80van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-