DINERKAART
Vanaf 17.00 uur ben je welkom om bij ons te komen dineren.
Wil je informatie over allergenen? Vraag de bediening naar onze allergenenkaart.
-
Soepen en brood
-
Groninger mosterdsoep
6,40met spekjes en lente-ui -
Tomatensoep
6,40met huisgemaakte basilicumpesto -
Soep van de dag
6,00 -
Plankje rustiek brood
6,20met kruidenboter, huisgemaakte basilicumpesto en tomaten-olijventapenade
-
-
Voorgerechten en tapas
-
Klein kopje soep
2,00keuze uit mosterdsoep, tomatensoep of soep van de dag -
Portie Knoflookolijven
3,80 -
Duck trio
5,50broodje met kruidenboter, klein kopje mosterdsoepje en Groninger boerenkaas -
Geitenkaaskroketjes
7,50met huisgemaakte mangochutney -
Nacho's uit de oven
6,80met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Nacho's kip uit de oven
7,50met paprika-tomatensalsa, cheddar en lente-ui -
Carpaccio
9,30met Grana Padano, pijnboompitjes, rucola en truffelmayonaise -
Anti pasti
11,80Broodjes met dips, geitenkaaskroketjes, knoflookolijven, brie, chorizo en carpaccio (2p.)
-
-
Salades
De salades worden geserveerd met gemengd brood en roomboter.-
Salade Vegan
8,90met spinazie, aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico -
Salade Gegrilde Kip
8,90met taugé, komkommer en Oosterse dressing -
Salade Geitenkaas
8,90met spinazie , aardbeien, tomaat, rode ui, munt, pecannoten en balsamico
-
-
Hoofdgerechten Vlees
Geserveerd met friet (tenzij anders vermeld), fritessaus, salade en groente. De salade en groenten zijn standaard porties, wil je graag nog een portie? Aarzel niet en vraag de bediening.-
Varkenshaas
17,80met brie en mangochutney -
Kipschnitzel
17,00(gepaneerd en huisgemaakt) met peperroomsaus -
Kipspies
17,00met satésaus, uitjes en kroepoek -
Varkenshaas
17,80met een roomsaus van champignons en oesterzwammen -
Kogelbiefstuk
19,20met kruidenboter -
Varkenshaasspies
17,80met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes -
Duckstoofpotje
17,80met malse stukjes rundvlees, gestoofd in o.a. ketjap, ui, citroen en bruine suiker (keuze uit friet of rijst) -
Kogelbiefstuk
19,20met peperroomsaus -
Mixed grill
19,20van biefstuk, varkenshaas en kipfilet met een roomsaus van champignon en oesterzwammen -
Wekelijks wisselend vleesgerecht
14,50vanaf:
-
-
Homemade burgers
-
Broodje veganburger
16,80gemaakt van bonen, linzen, tomaat, wortel en kruiden met sla en salsa -
Broodje kipburger
16,80gemaakt van kipfilet, ontbijtspek en kruiden met sla, tomaat en kerriemayonaise -
Broodje bierburger
16,80gemaakt van rundvlees, ontbijtspek, kruiden en Affligem Dubbel met cheddar, sla en truffelmayonaise
-
-
Hoofdgerechten Vis
-
Zalmfilet
17,80met basilicum- mosterdmayo -
Visgerecht
14,50maandelijks wisselend, vanaf:
-
-
Hoofdgerechten Vegetarisch
-
Groenten tajine
16,80met o.a. gember, knoflook, ui, wortel, rettich, aardappel, tomaat, kikkererwten met granaatappelpitjes en amandelen, geserveerd met rijst en salade -
Kaasfondue
16,80met Gruyère, Emmentaler, witte wijn, appelsap, knoflook, bosui en rode peper, geserveerd met paprika, komkommer, broccoli en brood -
Vegetarisch/Veganistisch gerecht
14,50wekelijks wisselend, vanaf:
-
-
Nagerechten
-
Coupe aardbei
7,20twee bolletjes vanilleroomijs met verse aardbeien, aardbeien coulis en slagroom -
Huisgemaakte Cheesecake
4,50met mango-passievrucht coulis -
Citroen Meringue taart
4,50 -
Huisgemaakte chocolade-hazelnotentaart
4,50 -
Dame blanche
6,80twee bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom -
Aardbeien parfait met slagroom
7,50 -
Proeverij
7,80van onze nagerechten, samengesteld door de kok
-